5 Onmisbare sieraad trends voor het seizoen

Bij Juul's Jewels draait alles om het omarmen van stijl en het uitdrukken van je persoonlijkheid door middel van prachtige sieraden. Met het nieuwe seizoen in volle gang, is het tijd om je collectie bij te werken en te investeren in enkele onmisbare trends die je look naar een hoger niveau tillen. Van tijdloze klassiekers tot gedurfde statementstukken, hier zijn 5 sieradentrends die je niet mag missen:

Lees meer »

5 trendy festival accessoires voor het festivalseizoen

Wie heeft er nou geen festival gepland voor aankomende zomer? 2022 staat vol met opkomende festivals. En wie wilt er nou niet FANTASTISCH uit zien op een festival?  Festivals gaan all about de festival accessoires, zo maak je jouw look af! Of je nou naar Verknipt, Joy of Awakenings festival gaat: je wilt jezelf versieren met sieraden en accessoires. Ik ga jou vertellen wat jij nodig hebt voor jouw aankomende festival!

Lees meer »

Hoe meet je makkelijk je ringmaat op?

Je ringmaat opmeten? Er zijn wel 100 trucjes voor, maar ik ga jou uitleggen hoe je makkelijk jouw ringmaat op kan meten! Er zijn verschillende methodes om je ringmaat te meten maar ik ga het hebben over de 3 makkelijkste methodes.

Lees meer »

Wat is stainless steel?

Stainles steel is tegenwoordig helemaal hip! Stainless steel is gemaakt van roestvrij staal (RVS), dat houdt in dat het niet verkleurd of afgeeft op de huid! Je kunt je stainless steel sieraden dus heel de dag omhouden maar, mijn advies is om je sieraden af en toe even af te doen tijdens het douchen, sporten of zwemmen om er zolang mogelijk van te genieten. 

Lees meer »