5 trendy festival accessoires voor het festivalseizoen

Wie heeft er nou geen festival gepland voor aankomende zomer? 2022 staat vol met opkomende festivals. En wie wilt er nou niet FANTASTISCH uit zien op een festival?  Festivals gaan all about de festival accessoires, zo maak je jouw look af! Of je nou naar Verknipt, Joy of Awakenings festival gaat: je wilt jezelf versieren met sieraden en accessoires. Ik ga jou vertellen wat jij nodig hebt voor jouw aankomende festival!

Jezelf versieren klinkt makkelijker dan dat het werkelijk is. Je moet bijvoorbeeld de juiste kleuren combinatie aan hebben of alleen gouden of zilveren sieraden dragen. Als jij een knal groene broek aan hebt is het natuurlijk super leuk om dat te combineren met een paar gekke groene oorbellen met een bijpassende ketting

 

Wat tegenwoordig niet meer te missen is: een festival zonnebril! Je ziet het steeds gekker, zonnebrillen met vlammen of met glitters. De perfecte zonnebril is voor iedereen anders. Als je altijd goed wilt zitten kun je het beste gaan voor een dikke zwarte zonnebril of een tijdloze piloten bril natuurlijk. 

 

HIP ALERT! Een bucket hat! Je ziet het overal, in elke kleur mogelijk. Bucket hats zijn HET festival accessoire. Het is natuurlijk super ideaal: een hoedje wat de zon uit je gezicht houd en je hoeft je haar niet te doen! Nu heb je natuurlijk wel 1000 soorten bucket hats, maar kende jij bandana bucket hats al? Bandana print op een bandana, dat klinkt natuurlijk ideaal. Bucket hats worden niet alleen in het festival seizoen gedragen maar ook in de winter of herfst. Je ziet in de winter bijvoorbeeld vaak teddy bucket hats gecombineerd met een teddy jas.

 

Wat ook erg trending is zijn hoofddoeken! Kleurrijke hoofddoeken die je om de bovenkant van je hoofd wikkelt. Je ziet het overal en het staat ook erg leuk. Het is vooral leuk om te combineren met je kleding en met een paar oranje oorbellen. Net zoals bij de bucket hat hoef je met een hoofddoek je haar niet te doen en je hoeft je ook geen zorgen te maken als het opeens gaat regenen.   

 

Je ziet het steeds meer: waaiers! Vooral met de warmte die eraan komt is een waaier echt wel fijn als jij heel de dag tussen duizenden mensen staat in de warme zon. Lekker dansen met wat afkoeling van jouw  waaier kan wonderen doen. Waaiers worden vaak uitgedeeld op  festivals maar het is veel leuker om je eigen waaier mee te nemen natuurlijk. 

 

Wie houdt er nou niet van glitter en glamour? Ik wel in ieder geval! Gezicht glitters zijn erg hip op dit moment. Je gezicht versieren met glitters bij je ogen, super leuk en het geeft jouw make-up look een boost! Je plakt dan glitters in het hoekje van je oog of net onder het einde van je wenkbrauw. Eerst werd dit vaak gedaan in Amerika bij festivals zoals Coachella maar tegenwoordig zie je het steeds meer voorbij komen. 

Lees hier ook over het schoonmaken en onderhouden van sieraden.